Detta du har hittat är Tefal Jamie Oliver hårdanodiserad stekpanna. Att non-stick-ytan är helt fantastisk för att laga strimmigt bacon, och allt egentligen visste vi redan. Att den också har Thermo-spot-teknik som indikerar när pannan har nått optimal tillagningstemperatur gör den bara så mycket bättre!

Dessa stekpannor kan vara svåra att hitta och kanske lite dyra, men de är fnatastiska! De värms upp oerhört snabbt, mat fastnar inte över huvud taget och diskas rent riktigt fort och enkelt.

Jamie Oliver Stekpanna Test

Jamie Oliver Stekpanna test
98/100 vår poäng
Jamie Oliver Stekpanna Premium Hard Anodized
Varför är den bra?
 • Titanium non-stick beläggningspartiklar för extra hållbar non-stick
 • Thermo-spot-teknik som indikerar när pannan har nått optimal tillagningstemperatur
 • Nittat rostfritt stålhandtag för ett bekvämt och säkert grepp
 • Lämplig för alla hällar inklusive induktion
 • Kan diskas i diskmaskin

Kan diskas i diskmaskin, elektriskspis kompatibel samt gasspis kompatibel.Solida och snygga stekpannor för en förstklassig matlagningsupplevelse Vi har kombinerat Jamies matlagningstalent med Tefals expertis för att ge dig en förstklassig matlagningsupplevelse. Vi presenterar Jamie Oliver Hard Anodised köksredskap från Tefal: det solida, men ändå eleganta köksredskapet.

Hårdanodiserad aluminium gör utsidan av dessa kokkärl otroligt slitstark – för att inte tala om, det ger dem vacker borstad svart yta. Under tiden ger det titanbelagda interiören extra reptålighet och krispiga resultat varje gång du lagar mat. Dessutom innehåller varje stekpanna vår ikoniska Thermo-Spot; den här smarta värmeindikatorn blir fast röd när din kastrull har nått den perfekta tillagningstemperaturen för exakt tillagning.

Dessutom är sortimentet kompatibelt med alla hällar (inklusive induktion), ugnssäker (upp till 210 grader Celsius) och diskmaskinvänlig. Fortsätt – höja ditt matlagningsspel med detta premiumkokkärlssortiment. Slitstark. Lätt i ögat Detta robusta sortiment är tillverkat för att hålla och är tillverkat av aluminiumbehandlat med en elektrokemisk process, vilket ger grytorna och pannorna en vacker borstad svart yta som kommer att se ut i varje köksstil. Men låt inte det fantastiska utseendet lura dig. Detta hårda anodiserade exteriör är otroligt elastiskt, så du kan lita på dessa kokkärl gång på gång. Dessutom har dessa tuffa kokkärl solida aluminiumkärnor, vilket ger utmärkt värmefördelning (inga ”hot spots”) för jämnt tillagade resultat, varje gång.

Betyget är baserat på genomsnittet (1-100) av de kriterier vi har använt för att betygsätta denna produkt.
98
Användarvänlighet
98
Prestanda
99
Design
96
Instruktioner
99
Bäst erbjudande idag
Fördelar:
 • Titanium non-stick beläggningspartiklar för extra hållbar non-stick 
 • Thermo-spot-teknik som indikerar när pannan har nått optimal tillagningstemperatur 
 • Nittat rostfritt stålhandtag för ett bekvämt och säkert grepp 
 • Lämplig för alla hällar inklusive induktion 
 • Kan diskas i diskmaskin
Nackdelar:
 • Pris

Alla Jamie Oliver hårdanodiserade pannor och kokkärl har en titanbelagd interiör. Varför titan? Till att börja med är det non-stick och otroligt motståndskraftigt mot nötning. Var säker på att maten inte fastnar och att dina kokkärl inte repar – även när du använder metallredskap.

Visa mer

En titaninredning är också den perfekta ytan för sårning av kött, fisk och grönsaker. Det är det enkla sättet att uppnå vackert skarpa resultat.

Stekpanna

Topptips: Tillsätt lite olja i pannan så kommer det kännas som om du är en kock.

Denna elastiska panna är skickligt tillverkad av hårdanodiserad aluminium och ger en förstklassig matlagningsupplevelse. Den solida aluminiumkärnan erbjuder överlägsen värmefördelning för jämn matlagning och den ultratåliga non-stick-beläggningen är förstärkt med titanpartiklar så att du kan lita på den gång på gång. Lämplig för alla hällar, inklusive induktion, visar Thermo-Spot-teknikens signatur när grytan har optimal tillagningstemperatur för enastående resultat. De nitade handtagen i rostfritt stål ger ett säkert grepp. Den kan också diskas i diskmaskin.

Utmärkt vid stekning av köttfärs

Utmärkt vid stekning av köttfärs och ägg Vissa metallverktyg kan användas på non-stick Hällande läpp på båda sidor av mjölkpannan.Omfattande instruktioner och skötsel efter användning samt väldigt välbalanserad,minsta mängd fastnar när man lagar mat.Handtag i rostfritt stål och silikon är smala och gräver in lite i handen när pannan är full. Kan visa tecken på slitage efter den gått igenom några diskningar.

Stekpannan är lite obalanserad och behövder två händer för att lyfta upp när den är full.

FAQ: Vanliga frågor

🤔 Varför är det bra?

Thermo-spot-teknik som indikerar när pannan har nått optimal tillagningstemperatur och les mer..

🔍 Hur gjorde vi det Jamie oliver stekpanna test?

Vi evaluerte 18 produkter, undersøkte 38 kilder, vurderte 230 anmeldelser og det tok oss 12+ timer.